Известие

Collapse
No announcement yet.

бензиновата помпа бучи и прекъсва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ааа едни да каже нешто вярно да jan точно така когато съм спрял тогавва. Малко ме дразни ама незнам зашто така прави дали си утива тая помпа или нешто друго и има незнам немога да разбера.... ама щтом казваш ок благодаря ти все пак сега сум малко по спокоен мен ме страх да я карам

Comment

колега и моята помпа вие доста силничко ама до сега никви ядове (верно че си взех количката преди месец).вкараха ми я от Италия, и като я купих се бях стреснал че ще купувам помпа ама до сега не е мръднала и върви като изтребител.
      имам и друг въпрос понеже моята "любовница" е 155 ама са и присадили двигател от 156 1.8 103kw дали са и сменяли помпата и скоростната кутия заедно с двигателя.
      sorry за глупавия въпрос ама мен ме вълнува.благодаря на всички които се отзовът с мнение.
      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Един ще ти каже, че си отива,друг че е нормално.Карай без да се плашиш и тва е.Смени горивния филтар, ако не си го сменял.

Comment

а тои каде се намира 4е не го откривам тоя горивен филтър някаде до помпата ли ??

Comment

така.значи филтъра се намира от задна дясна страна на колата под един пластмасов капак (само от тази страна има такъв капак така че няма как да го объркаш) има възможност филтърът ти да завършва в двата края с гайки и входящия и изходящия маркуч да се завиват.има и вариант да са на щипки с нахлузване на двата маркуча за това не бързай да купуваш филтър а първо го свали и виж какъв модел е понеже когато копувах моя излезнаха и двата варианта.Дано да съм ти помогнал.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
              така.значи филтъра се намира от задна дясна страна на колата под един пластмасов капак .
              .... всъщност се пада под задна дясна врата точно до гумата, колега Якимов ами ако му липсва капака как ще го намери при мен щото го нямаше та за това питам де
              дано не са ти клеясали гайките колега че голм зор ще береш ак оне си на канал,
              успех със смяната
              sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
              Suzuki GSXR 750 W настоящ
              Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

еми колега ако няма капак дали няма да му е по лесна а?
                а и при липсата на такъв се вижда филтъра като слънце иначе колега iliqn_georgiev както казаRider_alfa155 бая зор ще видиш ако не си на канал и са ти се спекли гайчиците
                Last edited by qkimov; d.m.y г., 16:31.

Comment

хихихи прав си колега, не познавам момчето и не искам да го обидя ама има хора дето и представа си нямат как изглежда горивен филтър и може да им е точно пред носа и пак да не го види, като напримем имам познати тука дето ен знаят дайе какво е гидория и свинска /миша/ опашка, това им е лошото на чисто новите коли че се губи момента на изненадата и импровизацията специализиран сервиз ала бала няма да си вдигне капака и сам да направи това онова,
                  абе с две думи само се пошегувах с предния ми пост
                  sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                  Suzuki GSXR 750 W настоящ
                  Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

има нещо такова колега

Comment

на бензиновата помпа има една много ситна цедка, и там се събера боклука от бензина.започва да тормози помпата.сваляш помпата почистваш и си готов.аз имах същия проблем и така се оправи

Comment

Working...
                      X